Fjernsyn

Ejendommen har kabel-tv og udbyderen er YouSee. Alle betaler for grundpakken via fællesudgifterne/huslejen. Derudover aftaler man selv med YouSee, om man ønsker adgang til flere kanaler. Det er ejers eget ansvar at kontakte YouSee med henblik på at blive oprettet som kunde.

Kundeservice kan i skrivende stund kontaktes på 70 12 10 02

Telefontid er p.t. man-tors 8.00 - 17.30 // fre 8.00 - 16.30.

Eventuel opdatering kan findes på YouSees egen hjemmeside.

Ved ganske særlige forhold (eksempelvis uforudsete problemer) kan man kontakte Lyngby Midtpunkts administrator. Se information i bunden af hjemmesiden.

 

Internet

Der er fælles internet i ejendommen, og prisen er 120:- kroner om måneden.

Hvis lejligheden endnu ikke er tilmeldt, skal man henvende sig til Fiberby 33 23 00 99, samt meddele administrator, at man er blevet tilsluttet, og beløbet bliver opkrævet sammen med fællesudgifterne/huslejen. Der betales et tilslutningsgebyr på 500: - kroner for en lejlighed, der ikke tidligere har været tilmeldt ordningen.

Nytilflyttede beboere vil finde deres korrekte udgang til internet i det indbyggede skab i entreen. For de to nederste etager er udgangen typisk i toppen af skabet. For den øverste etage findes udgangen typisk i bunden af skabet.

 

Fællesvaskeri

Der er et vaskeri med vaskemaskine, tørretumbler og tørrerum i hver fløj. Man reserverer tid ved at skrive sig på en seddel i vaskerummet.

Vaskekort fås hos viceværten. Når man vil indsætte flere penge på sit kort lægges det i ejendommens postkasse, som findes ved indgangen til Ulrikkenborg Plads 10C. Viceværten oplader kortet med det ønskede beløb og betalingen opkræves sammen med fællesudgifterne/huslejen.

 

Kælderrum

Alle kælderrum skal forsynes med en seddel med adressen på den lejlighed, som rummet hører til.

 

Affald

Affaldsskaktene i opgangene er til husholdningsaffald, som selvfølgelig skal være pakket i lukkede plastikposer. Der må ikke kastes ting i affaldsskakten, som er tunge eller spidse, da de skærer hul i papirsækkene, når de når bunden.

Aviser og flasker skal i de kommunale containere ved stationen.

Andet affald kan man lægge i sækkene i de to affaldsrum og i containeren ved gavlen ved Engelsborgvej 6. Containeren er til ”småt brændbart”. Papkasser og emballage, skal skæres i stykker, så det fylder mindst muligt. Containeren bliver tømt to gange om ugen, og hvis den er fuld, venter man selvfølgelig med sit affald, til den er tømt.

Stort affald hentes af kommunen torsdag morgen i ulige uger og sættes ud af viceværten. Hvis man selv vil sætte noget ud til storskrald, er det vigtigt, at det sker efter aftale med viceværten, og at man overholder datoen og forsyningens regler for, hvad der afhentes og hvordan, det skal være emballeret. Se på Lyngby-Taarbæk Forsynings hjemmeside: www.ltf.dk 

Byggeaffald og kemikalier (malingsrester) skal man selv aflevere på genbrugspladsen.

 

Parkering

Parkering i gården er ikke tilladt, men det er nødvendigt, at forretningerne i et vist omfang kan have deres VAREBILER holdende i dagens løb. De må dog ikke blokere for adgangen til garagerne eller for gennemkørsel.

 På Generalforsamlingen den 31. januar 2018 stemte et stort flertal for at indføre parkeringskontrol i gården. Vi har derfor - med virkning per 1. juni 2018 - indgået en aftale med ”City Parkeringsservice”, som skal stå for kontrollen af parkerede køretøjer i gården.

 Beboere, der har modtaget en elektronisk parkeringslicens, har dog mulighed for at parkere i gården i op til 2 timer ved brug af korrekt indstillet P-skive. Det forventes, at beboernes parkering i gården kun er i yderste nødstilfælde (ingen andre ledige P-pladser) Hver lejlighed/butik kan få registret op til 2 biler – dog kun egne biler. Som en prøveordning vil håndværkerbiler til reparationer i ejendommen ”være fredet”.

Ny parkeringstilladelse kan indhentes ved at lægge en seddel i postkassen ved opgangen til Ulrikkenborg Plads 10C. Der må forventes flere ugers ventetid for at få parkeringstilladelse.

 

Rygning

Der må gerne ryges i gården, men askebægrene skal tages ind om natten og der må ikke smides cigaretskod i lyskasserne eller kloakkerne.

 

Hunde

Det er tilladt at holde hund, kat eller andre kæledyr, som ikke er til gene for andre beboere. Det er kun tilladt at holde ét kæledyr af gangen. Der er forbud imod at hunde luftes på græsplænen, således, at de besørger på området, men man må gerne medtage sin hund i snor, når man opholder sig på området.


Nøgler

Ekstra nøgler til yderdørene skal bestilles gennem bestyrelsen ved at skrive en besked til Astrid Luffe i Probo. Nøglerne betales af ejeren selv og koster ca. 450 kr. stykket. Efter bestilling kan nøglerne afhentes og betales hos Lyngby Låse & Alarm. Buddingevej 79, 2800 Kgs. Lyngby. Tlf. nr. 45 88 60 88.

Ekstra nøgler til lejlighedsdørene skal ikke gå igennem ejerforeningen. Det er Adlo Sikkerhedsdøre, der har sørget for låse og nøgler hertil. Tlf. nr. 70 60 30 14.


Hvem afhjælper - hvem betaler

Står du i en situation, hvor du er i tvivl om det er dig selv som ejer eller ejerforeningen som skal betale for en skade eller reparation, kan du med fordel starte med at se på dokumentet "Hvem afhjælper - hvem betaler", som findes under beboer sektionen 'For beboere' --> 'Dokumentarkiv (ejerforeningen)' (direkte link)